Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Uitnodiging St. Caeciliafeest

Fanfare-info oktober

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Koosjiete 2017

De koeien hebben hun plicht weer gedaan en de winnende lotnummers zijn:
- Eerste prijs: nummer 0036
- Tweede prijs: nummer 0324

Winnaars: van harte gefeliciteerd!!!

Fantastisch WMC voor fanfare!

Met een zinderend optreden wist onze fanfare afgelopen zaterdag 95,80 punten bij elkaar te spelen op het WMC in Kerkrade. Het publiek was laaiend enthousiast. Met de score bleven we 0,05 punten achter op de tweede plek die voor het Gelders Fanfare Orkest was. De Kempenbloei uit Achel werd eerste.

We willen iedereen die op een of andere manier een bijdrage aan dit geweldige optreden heeft geleverd heel hartelijk danken. Muzikanten, Frenk Rouschop, koor Canto Rinato, SuuS, sponsors, vrijwilligers, Vrienden van de fanfare en natuurlijk onze enthousiaste fans. Dank! Tijd voor een welverdiende vakantie en nog lang nagenieten.

PS: Kon u er zelf niet bij zijn of wilt u nog eens nagenieten? U kunt via wmc@fanfareschimmert.nl een DVD (25 euro/stuk) en/of CD (15 euro/stuk) bestellen. Vermeld daarbij van het aantal DVDs en/of CDs.

Informatie over de WMC deelname vindt u eveneens elders op deze site. De foto's van de voorbereiding, het optreden zelf en het feest daarna zijn te vinden in het fotoboek. Spoedig volgen ook nog andere leuke en interessante items met betrekking tot het WMC 2017.

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.