Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Finale Jonge Solisten

De Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) organiseert jaarlijks solistenconcoursen voor jonge muzikanten en ensembles. Jonge muzikanten kunnen podiumervaring opdoen en krijgen de kans hun talenten te tonen. Ze worden daarbij beoordeeld door een deskundige jury. De winnaars van de diverse afdelingen kunnen worden uitgenodigd voor de Finale Jonge Solisten.
Hieraan zijn 5 van onze leden uitgenodigd:
Selina Kuipers: 5e divisie 10:42 uur
Raf Otten: 5e divisie 11:22 uur
Niels Eggen 3e divisie: 14:55 uur
Geert Vanhommerig: 1e divisie 19:33 uur
Rimmi Limpens: 1e divisie 19:33 uur
Wij wensen hen allen heel veel succes.

De finale vindt plaats op zondag 25 juni 2017. Locatie is Cultureel Centum Don Bosco (Monseigneur Savelbergweg 100, 6097 Heel). De winnaar krijgt een wisseltrofee en de mogelijkheid om een jaar lang te studeren aan het Conservatorium Maastricht. Tevens verdient hij of zij een optreden tijdens de LBM Concertconcoursen. En alle winnaars per divisie worden uitgenodigd om op te treden in LEF!, de tv-serie van L1 waarin de passie voor (klassieke) muziek centraal staat.

Fanfare St. Caecilia Schimmert naar Verrassende Ontmoetingen

Zondag 25 juni maakt ons Fanfareorkest haar debuut in de spraakmakende concertserie ‘Verrassende Ontmoetingen’ in de Verkade Fabriek ’s-Hertogenbosch. Dit concert geven we samen met het harmonieorkest Concordia uit Berkel Enschot. De concertserie Verrassende Ontmoetingen biedt professionele en bijzondere podia aan ter promotie van de Harmonie-, Fanfare- en Brassbandmuziek. Door te kiezen voor kwaliteit wil de concertreeks een langdurige bijdrage bieden aan de ontwikkeling en de promotie van deze sector. Kom met ons mee en luister naar twee top orkesten. Via bestuur@fanfareschimmert.nl kunt u kaarten met korting bestellen: voor 12,50 euro, toegang, garderobe en consumptie inbegrepen. Voor 25 euro is ook de busreis van en naar Schimmert inbegrepen.

Kijk ook op http://www.verrassendeontmoetingen.nl/concerten/2017 voor meer informatie.

Inzameling taxus

Op zaterdag 5 augustus aanstaande zal onze vereniging het snoeiafval van de Taxus Baccata gaan inzamelen en bezorgen op een centraal inzamelpunt waar dit snoeiafval verder zal worden bewerkt.
Wilt u aan deze actie deelnemen, klik dan hier voor meer informatie.

Foto's concert Jeugddrumband en Jeugdfanfare in Ohé en Laak

De foto's van het concert dat onze jeugddrumband en jeugdfanfare op 20 mei 2017 in Ohé en Laak hebben gegeven staan in het fotoboek.

Fanfare-info mei

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Uitslagen Lei Extra Solistenconcours

Bekijk hier de uitslagen van het Lei Extra Solistenconcours!

Uitslagen & foto's Intern Solistenconcours

De uitslagen van het Intern Solistenconcours 2017 staan online. Alle deelnemers, ouders en opleiders, gefeliciteerd! De foto's zijn te vinden in het fotoboek.

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.