Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Fantastisch WMC voor fanfare!

Met een zinderend optreden wist onze fanfare afgelopen zaterdag 95,80 punten bij elkaar te spelen op het WMC in Kerkrade. Het publiek was laaiend enthousiast. Met de score bleven we 0,05 punten achter op de tweede plek die voor het Gelders Fanfare Orkest was. De Kempenbloei uit Achel werd eerste.

We willen iedereen die op een of andere manier een bijdrage aan dit geweldige optreden heeft geleverd heel hartelijk danken. Muzikanten, Frenk Rouschop, koor Canto Rinato, SuuS, sponsors, vrijwilligers, Vrienden van de fanfare en natuurlijk onze enthousiaste fans. Dank! Tijd voor een welverdiende vakantie en nog lang nagenieten.

PS: Kon u er zelf niet bij zijn of wilt u nog eens nagenieten? U kunt via wmc@fanfareschimmert.nl een DVD (25 euro/stuk) en/of CD (15 euro/stuk) bestellen. Vermeld daarbij van het aantal DVDs en/of CDs.

Op vrijdag 8 september vieren we dit zinderende optreden nog samen met u en het korps. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Informatie over de WMC deelname vindt u eveneens elders op deze site. De foto's van de voorbereiding, het optreden zelf en het feest daarna zijn te vinden in het fotoboek. Spoedig volgen ook nog andere leuke en interessante items met betrekking tot het WMC 2017.

Fanfare-info juli

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Inzameling taxus

Op zaterdag 5 augustus aanstaande zal onze vereniging het snoeiafval van de Taxus Baccata gaan inzamelen en bezorgen op een centraal inzamelpunt waar dit snoeiafval verder zal worden bewerkt.
Wilt u aan deze actie deelnemen, klik dan hier voor meer informatie.

Foto's concert Jeugddrumband en Jeugdfanfare in Ohé en Laak

De foto's van het concert dat onze jeugddrumband en jeugdfanfare op 20 mei 2017 in Ohé en Laak hebben gegeven staan in het fotoboek.

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.