Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Twee keer onze fanfare met top-partners

Binnenkort kunt u 2 concerten van onze fanfare beluisteren, beide met top samenwerking op regionaal niveau.

Op 23 september spelen we samen met de Brass Band Limburg. Een goede bekende op gebied van de Limburgse Blaasmuziek. Het concert begint om 19.00 uur in het Gemeinsjapshoes en de entree is een vrije gift.

Op 6 oktober geven we samen met de Mastreechter Staar een concert in onze eigen St Remigiuskerk. De aanvang is 20.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 15,- en € 5,- voor kinderen tot 12 jaar. Te verkrijgen via kaarten@fanfareschimmert.nl bij Soons DoeHetZelf (na 24 sept) en Bloemenzaak Manjefiek (vanaf 11 sept), of aan de deur voorafgaand aan het concert.

We zien u graag bij beide concerten!

Fanfare-info juli

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.