Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Fanfare-info mei

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Geboortes binnen onze fanfare familie

Op vrijdag 20 april is om 15.14 uur Fem geboren. Fem is de dochter van trotse ouders Chellie en Harrie Keulers. Bij haar geboorte woog Fem 3160 gram en was ze 48 cm lang.

Chellie en Harrie van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje! Heel veel geluk samen!

Een kleine twee weken later, op donderdag 3 mei is Guus geboren. Guus is het zoontje van Ardina Soons en Jeroen Troost en het broertje van trotse zus Saar. Bij zijn geboorte woog Guus 3955.

Ardina, Jeroen en Saar van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje en broertje! Heel veel geluk samen!

Uitslagen Intern Solistenconcours 24 maart 2018

Op zaterdag 24 maart vond het jaarlijks intern solistenconcours plaats. Een mooie middag met veel jeugdige muzikanten. Klik hier voor de uitslagen! De foto's staan in het fotoboek.

Uitslagen Limburgse Kampioenschappen solisten en kleine ensembles LBT 18 maart 2018

Op zondag 18 maart mocht onze vereniging de Limburgse Kampioenschappen solisten en kleine ensembles organiseren in 't Gemeinsjapshoes. Ons lid, Juul Eijssen was door de bond uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ze heeft een mooi optreden laten horen en scoorde 87 punten.

Van harte gefeliciteerd!!!

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.