Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Slagwerkensemble St. Caecilia Schimmert naar ONSK!

Op 13 april zal ons slagwerkensemble o.l.v. Roy van Wersch deelnemen aan het ONSK (Open Nederlands Slagwerk Kampioenschappen) te Barneveld. Dit is een open slagwerkwedstrijd (concours) waarbij ensembles uit de hele wereld worden toegelaten.

Enkele belangrijke datums in de aanloop naar dit kampioenschap:

Zondag 24 maart
Try-out concert te Born, aanvang 15.00 uur

Vrijdag 5 april
Try-out concert te Urmond, aanvang 20.00 uur

Woensdag 10 april
Generale repetitie in het Gemeinsjapshoes te Schimmert, aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 13 april
Wedstrijddag aanvang loting 10.30 uur waarna direct start optredens Basisklasse.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in Barneveld 13 april as., of tijdens een van onze voorbereidingsconcerten!

Klik hier voor meer informatie

Fanfare-info maart

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Foto's zittingen

Carnavalszitting gemist dit jaar? Gelukkig hebben we de foto's nog! Kijk in ons fotoboek voor de foto's van de act van Agrarius.

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.